Heb jij recht op de subsidie Circulaire Economie?

Ontwikkel je innovatieve circulaire producten, processen of diensten? Of wil je onderzoeken of innovatieve circulaire producten kunt ontwikkelen? Misschien heb je dan wel recht op de subsidie Kennis en Innovatie Agenda - Circulaire Economie (KIA CE). Vanaf 7 mei kun je deze subsidie aanvragen.

Samenwerking aan circulair product of dienst

Jouw circulaire product, dienst en/ of proces moet binnen 10 jaar klaar zijn voor de Nederlandse markt. Je werkt daarbij samen met bedrijven en/ of onderzoeksinstellingen. Samen doen jullie industrieel onderzoek of werken jullie aan experimentele ontwikkeling. Lees meer over de subsidie KIA CE.

Bijeenkomst subsidie Circulaire Economie (KIA CE)

Eerst meer weten? Kom dan naar de bijeenkomst subsidie Kennis en Innovatie Agenda - Circulaire Economie (KIA CE) op 16 mei.

Financiele sector
Beeld: ©Valerie Kuypers