Circulaire kantoorunits
Beeld: ©Tineke Dijkstra

Actueel

Nieuws

Meer nieuws

Overzicht evenementen

UNEA-6

In 2024 wordt voor de 6e keer de United Nations Environment Assembly (UNEA-6) gehouden. Het thema van UNEA-6 is gericht op effectieve, inclusieve en duurzame multilaterale acties om klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en vervuiling aan te pakken. Het event vindt plaats van 26 februari tot 1 maart bij het hoofdkantoor van het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) in Nairobi, Kenia.

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Nairobi, Kenia

Nationale Conferentie Circulaire Economie 2024

De datum voor de Nationale Conferentie Circulaire Economie (NCCE) 2024 is bekend! Op donderdag 14 maart 2024 vindt alweer de 6e editie van de conferentie plaats. De conferentie is ook het startsein van de Week van de Circulaire Economie, die ook die dag van start gaat. Bedrijven, overheden, inspirators, pioniers en andere geïnteresserden in de circulaire economie gaan in gesprek over de kansen en uitdagingen van een circulaire economie. Mis het niet en noteer 14 maart alvast in je agenda.

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie De Vasim, Nijmegen

Week van de Circulaire Economie

De Week van de Circulaire Economie is de jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2024 zetten ondernemers, universiteiten, hogescholen, overheden en allerlei andere organisaties hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie.

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Overal in Nederland