24 mei Save the date: Groene Peper 2024

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Hogeschool Windesheim, Zwolle

Op 24 mei 2024 vindt hét duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst plaats: Groene Peper! Voor iedereen binnen het vervolgonderwijs die geïnteresseerd is in duurzaamheid. Het thema van Groene Peper 2024 is Inside Out.

Duurzaamheid in het onderwijs

Groene Peper is het enige event in Nederland op gebied van duurzaamheid voor mbo, hbo en wo dat de mogelijkheid biedt om te netwerken, inspiratie op te doen en/of kennis uit te wisselen met iedereen binnen deze onderwijsdoelgroepen. Zo faciliteren we in het realiseren van de transities nu en in de toekomst. Groene Peper 2024 vindt plaats op Hogeschool Windesheim Zwolle.

Inschrijven en organisatie Groene peper

Kijk op groenepeper voor het programma en schrijf je gratis in!

Groene Peper wordt georganiseerd door Het Groene Brein, Duurzaam MBO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Studenten voor Morgen en de host onderwijsinstelling