26 februari United Nations Environment Assembly (UNEA-6)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Nairobi, Kenia

In 2024 wordt voor de 6e keer de United Nations Environment Assembly (UNEA-6) gehouden. Het thema van UNEA-6 is gericht op effectieve, inclusieve en duurzame multilaterale acties om klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en vervuiling aan te pakken. Het event vindt plaats van 26 februari tot 1 maart bij het hoofdkantoor van het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) in Nairobi, Kenia.

Alle bijeenkomsten in het programma van UNEA-6 zijn fysiek met live vertolking. Ook is er een webcast beschikbaar in alle 6 VN-talen. Informele consultaties en werkgroepen worden in het Engels gegeven in een hybride werkformat. Of een combinatie van fysieke en online deelname.

Kijk voor meer informatie over UNEA-6 op de website van de Verenigde Naties (UNEP).