27 november Reusable Packaging Fair

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Utrecht

De transitie van wegwerp naar herbruikbaar is niet meer te stoppen. Tijdens de Reusable Packaging Fair kunnen bedrijven, festivals, horecaspelers, gemeenten, winkels en transporteurs inspiratie opdoen naar nieuwe herbruikbare oplossingen. Meer dan 30 aanbieders van herbruikbare verpakkingen (bekers, maaltijdverpakkingen, bulkdispensers voor supermarkten, e-commerce verpakkingen, flessen, B2B oplossingen) komen zich voorstellen.

Sessies over allerlei aspecten van hergebruik

Naast de presentaties van nieuwe herbruikbare oplossingen zijn er 15 sessies over allerlei aspecten van hergebruik: van wetgeving tot consumentengedrag en van het wassen van verpakkingen tot technologische innovaties en goed werkende voorbeelden uit andere landen.

Meer weten?

De Reusable Packaging Fair 2023 wordt georganiseerd door Mission Reuse, samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en Stichting Afvalfonds Verpakkingen.

Kijk voor meer informatie over de Reusable Packaging Fair en aanmelding op de website van Transitieagenda Consumptiegoederen.