21 november Online Expert Café | Repurpose als circulaire strategie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De Hogeschool van Amsterdam organiseert een online CIRCONNECT Expert Café ‘Repurpose als circulaire strategie’. Repurpose is een circulaire strategie en vaak nog onderbelichte strategie op de R-ladder voor circulariteit. Tijd om dat te veranderen!

Bij Repurpose worden afgedankte producten of onderdelen daarvan gebruikt voor een nieuw product met een andere functie en/of andere context. De Hogeschool van Amsterdam doet veel onderzoek naar Repurpose en delen graag hun kennis over dit onderwerp.

Verschillende vormen van Repurpose

Tijdens het online event nemen docenten Jeroen van Vorsselen en Marco van Hees je mee aan de hand van praktijkvoorbeelden in verschillende vormen van Repurpose. Daarbij leggen zij de focus op het fysieke productontwerp, en op organisatie- en verdienmodellen.

Ook krijg je een sneakpreview van een nieuw ontwikkelde methode voor ontwerpers en andere professionals om aan de slag te gaan met Repurpose.

Meer weten?

Kijk op de website van de Circulaire Maakindustrie voor meer informatie over dit event.