30 oktober Nationale Klimaatweek 2023

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Overal in Nederland

De Nationale Klimaatweek is een week die volledig in het teken staat van kleine en grote initiatieven voor een beter klimaat. Iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland: van overheid tot bedrijfsleven en van burgers tot scholieren. De Klimaatweek 2023 gaat van start op 30 oktober en duurt tot en met 5 november.

Veel Nederlanders zijn al goed bezig en besparen energie. Overheden, bedrijven en huishoudens helpen mee en leven steeds duurzamer. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat jaarlijks de Nationale Klimaatweek.

Kijk voor meer informatie over dit event op de website van de Nationale Klimaatweek 2023.