Nieuw seizoen van podcastserie Circulaire Kantelaars te beluisteren

Hoe kun je je beter voorbereiden op de Week van de Circulaire Economie dan de derde podcastserie Circulaire Kantelaars te beluisteren? Dit seizoen van Circulaire Kantelaars gaat over de levensloop van meubels. In 4 afleveringen gaat presentator Frank Kromer in gesprek met ondernemers, wetenschappers en beleidsmakers. Over minder consumeren, het gebruik van duurzamere materialen, langer doen met meubels en ze na afdanken een tweede leven geven. Elke aflevering duurt 20 minuten, dus ideaal voor tussendoor of onderweg.

Podcast Circulaire Kantelaars op Spotify

Podcastaflevering 1: Minder meubels meer waarderen

Afke van Rijn (Directeur-generaal Milieu en Internationaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) en Jori Ebskamp (Head of Sustainability bij Bol) 

Podcastaflevering 2: Meubels maken van natuurlijke materialen


Bas Flipsen (Universitair hoofddocent aan de TU Delft) en Gertjan de Kam (Ontwerper en ontwikkelaar bij kantoormeubelfabrikant Vepa)

Podcastaflevering 3: Langer doen met meubels

Martine Postma (Oprichter Stichting Repair Café International)  en Ruth Mugge (hoogleraar Sustainable Consumer Behavior aan de TU Delft)

Podcastaflevering 4: Meubels een tweede leven geven

Dirk van Deursen (innovatie-duurzaamheidsmanager bij Koninklijke CBM, de branchevereniging voor de meubelindustrie) en Rick Bremer (mede-eigenaar van Opnieuw, een sociale onderneming voor circulair kantoormeubilair)

Nog meer inspiratie nodig?

Luister dan ook seizoen 1 en 2 van de podcastserie Circulaire Kantelaars terug.