Circular Awards 2024: wie zijn de finalisten?

De finalisten voor de Circular Awards 2024 zijn bekend! In de afgelopen weken heeft de voorselectiejury van de Circular Awards een selectie gemaakt van alle 176 aanmeldingen. De definitieve prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie (NCCE) op donderdag 14 maart in De Vasim in Nijmegen. Dan nemen de winnaars hun prijs in ontvangst op het podium.

Winnaars van de Circular Awards 2023
Beeld: ©Anne Reitsma
De prijswinnaars van vorig jaar

Meest impactvolle circulaire projecten, organisaties en ketensamenwerkingen

De Circular Awards zijn prijzen voor de meest impactvolle circulaire projecten, organisaties en ketensamenwerkingen in Nederland.

De Circular Awards worden uitgereikt in 4 categorieën: Business, Public, Circular Chain (over ketensamenwerking) en Circular Heroes (personen).

Stemmen tijdens het openingsprogramma

Tijdens het plenaire openingsprogramma van de conferentie kun je stemmen op 3 genomineerden per categorie. Uit een lange lijst met aanmeldingen heeft de jury de finalisten geselecteerd:

Georganiseerd door…

Circular Awards is een initiatief van Het Versnellingshuis Nederland Circulair! en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.
 

Meer weten?

Kijk op de website van de Week van de Circulaire Economie voor meer informatie over de Circular Awards. Of bekijk de pitches van de kandidaten en bedenk nu alvast wie straks jouw stem krijgt.