Meld je aan voor Transitiecafé Consumptiegoederen

Heb jij je al aangemeld voor Transitiecafé Consumptiegoederen op maandag 𝟣8 september? Tijdens het event bespreken de deelnemers met experts de rol van consumptiegoederen in postgroei. Een businessmodel van niks: hoe groeien we met minder? Dat is de vraag die centraal staat.

Aankondiging Transitiecafé Consumptiegoederen

Jaarlijks stakeholdersevent

De Transitieagenda Consumptiegoederen is een initiatief van bedrijven, overheden en branches dat streeft naar een volledig circulaire consumptiegoederen-economie in 2050.

Elk jaar komen de deelnemers samen tijdens het stakeholdersevent Transitiecafé Consumptiegoederen om kennis en ervaringen te delen.

Programma

Anne-Marie Rakhorst, voorzitter van de Transitieagenda Consumptiegoederen, zorgt voor de plenaire opening van het stakeholdersevent. Daarna vertellen experts (waaronder Paul Schenderling en Nancy Boken) over consuminderen. Wat is dit eigenlijk? En hoe zien zij de rol van consumptiegoederen post-groei? Bij post-groei ligt de focus op kwalitatieve groei in plaats van kwantitatieve groei. 

In de deelsessies nemen circulaire koplopers uit verschillende sectoren je mee in de praktijk. Je kunt kiezen voor de productgroepen meubels, textiel, elektrische apparaten, verpakkingen. De circulaire koplopers zijn:

  • Hendrik Voortman van VME Retail (waaronder Trendhopper, Budget Home & Liv Like This) (meubels);
  • Daan Weddepohl van Peerby (elektrische apparaten);
  • Paul Hendriks van EOSTA (verpakkingen & verbruiksartikelen);
  • Sieds Wijnja van Jafix i.s.m. Bever (textiel).

Locatie

Het stakeholdersevent Transitiecafé Consumptiegoederen vindt plaats in Villa Jongerius in Utrecht.

Meer weten?

Wil je meer informatie over het stakeholdersevent? Of wil je je aanmelden? Kijk dan op de website van Transitieagenda Consumptiegoederen.