CIRCO wint Nederlandse finale EEPA 2023 en strijdt mee voor Europese Award

Vandaag heeft CIRCO de Nederlandse finale van de European Enterprise Promotion Awards (EEPA) 2023 gewonnen in de categorie 'ondersteuning van de duurzame transitie'. EEPA is een initiatief vanuit de Europese Commissie en is bedoeld om circulaire initiatieven van ondernemers te ondersteunen, te faciliteren en ze eens in het zonnetje te zetten. 

CIRCO
Beeld: ©Rijksoverheid

In september wordt bekend gemaakt of CIRCO ook in aanmerking komt voor de Europese Award van EEPA. De Europese Awards worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse SME Assembly 2023, die dit jaar in Bilbao (Spanje) plaatsvindt.

Over CIRCO

CIRCO brengt met ondersteuning van het ministerie van IenW een nieuwe circulaire markt in beweging. CIRCO activeert daarom ondernemers en creatieve professionals om producten, diensten en businessmodellen te (her)ontwerpen en circulair te ondernemen.