Locatie en bereikbaarheid

De Nationale Conferentie Circulaire Economie vindt plaats in De Vasim. De Vasim is een herbestemde voormalige fabriek die ligt in het NYMA-kwartier. Deze hotspot vormt een nieuw en bruisend centrum van Nijmegen waar ondernemen en samenwerken centraal staat. Je vindt hier evenementen, sport, werkplaatsen voor kunstenaars, ambachtsmensen en horeca.

De Vasim is een van de grootste gebouwen in het NYMA-kwartier en architectonisch het meest herkenbaar. Het platte dak is volledig voorzien van zonnecellen; het gebouw is 100 procent gasloos ingericht en heeft energielabel A+++.

Ondernemen, samenwerken en samen inkopen

Ondernemen binnen het NYMA-kwartier gaat verder dan alleen een locatie huren. Waar mogelijk wordt samengewerkt en ook samen ingekocht. Er wordt een gezamenlijk contract opgesteld voor de complete afvalverwerking van het hele gebied. Dit betekent dat straks meer dan 300 bedrijven centraal hun afval opslaan; het wordt centraal opgehaald en verwerkt. Hierbij worden de afvalstromen zo veel mogelijk gescheiden, om zo veel mogelijk afval te kunnen recyclen.

Adres

De VasimEvents
De Kolk 15
6541 AV  Nijmegen
Ingang west

Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid van De Vasim op de website van Vasim Events, of lees de routebeschrijving (pdf).

Voor de aanrijroute en looproute op het terrein, download de plattegrond (pdf).

Vanaf station Nijmegen is De Vasim Events in 10 minuten tijd bereikbaar met een OV-fiets. Vanaf busstation Centraal Station Nijmegen rijden buslijnen 3, 5 en 14 richting De Vasim, uitstappen bij halte Nymaweg.

Parkeren

Ga met het OV. Lukt dit niet en kom je met de auto? Dan kun je jouw rit aanmelden en beschikbaar maken voor carpoolers. Meer informatie hierover vind je in het registratieformulier. Of kijk op de pagina Duurzaam reizen.

Er zijn 400 (gratis) parkeerplaatsen op het terrein voor De Vasim. De parkeerplaats is bereikbaar vanaf de Latensteinweg. Vanaf hier is het nog enkele meters lopen naar de westelijke ingang van De Vasim.

Op het parkeerterrein van De Vasim zijn (nog) geen elektrische laadpalen aanwezig.