Week van de Circulaire Economie

De Week van de Circulaire Economie is de jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. In die week zetten ondernemers, universiteiten, hogescholen, overheden en allerlei andere organisaties hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie.

De week voor 2025 is nog niet bekend. Zodra we die weten, melden we de datum natuurlijk hier!

Podium voor circulaire voorbeelden

De Week van de Circulaire Economie is het event waar goede circulaire voorbeelden een podium krijgen en pioniers elkaar ontmoeten. Tijdens de Week van de Circulaire Economie worden succesfactoren en uitdagingen om circulair te ondernemen uitgebreid besproken en krijgen starters tips om zelf aan de slag te gaan.

Activiteiten in elke regio

In elke regio worden er in circulaire hubs allerlei activiteiten rondom de Week van de Circulaire Economie georganiseerd. Een hub is een plek of bedrijf waar het bruist van circulaire innovatie en waar mensen geïnspireerd raken hoe de circulaire economie er uit ziet en waar ze in aanraking kunnen komen met circulaire producten, diensten of business. 

Een hub versnelt en brengt initiatieven bij elkaar om kennis en kunde uit te wisselen en een (lokaal of regionaal) netwerk te bouwen.

Circular awards

Ook niet te missen: de jaarlijkse uitreiking van de Circular Awards. Dé awards voor inspirerende circulaire producten, projecten en ondernemers.