Hulp bij circulair ondernemen

Ondernemers die de (volgende) stap willen zetten in de circulaire economie kunnen terecht bij Het Versnellingshuis Nederland Circulair! Bij het Versnellingshuis krijgt u informatie, ontmoet u andere ondernemers of krijgt u begeleiding van experts bij complexe vraagstukken. Daarnaast werkt het Versnellingshuis mee aan sectorbrede transities.

Matchmaking

Het Versnellingshuis heeft een groot netwerk van circulaire experts en ondernemers die elkaar vinden via de online community circulairondernemen.nl. Matchmaking zorgt ervoor dat u met de juiste ondernemers in contact wordt gebracht. Stel hier al uw vragen over circulair ondernemen, of misschien weet u wel innovatieve oplossingen om andere ondernemers te helpen.

Maatwerk voor grote vraagstukken

Grote, complexe vraagstukken kunt u kosteloos voorleggen aan een team van circulaire expert en ondernemers. Vanuit hun expertise helpen zij u om de antwoorden te vinden op uw vraag. Eventueel koppelen zij u aan de juiste kennisinstellingen, producenten, leveranciers of andere ondernemers.

Logo Versnellingshuis

Moonshots

De omslag naar de circulaire economie is ingrijpend en complex. Veranderingen doorvoeren vraagt ook om een sectorbrede benadering. Jaarlijks kiest Het Versnellingshuis 5 ketens om samen met ondernemers de keten te helpen veranderen. Dit soort projecten worden Moonshots genoemd.

Over het Versnellingshuis

Het Versnellingshuis is een initiatief van het ministerie van IenWVNO-NCWMKB-NederlandHet Groene Brein en MVO Nederland om ondernemers op weg te helpen in het circulair ondernemen. Samen ontsluiten deze organisaties een groot netwerk van andere partijen en loketten, waaronder Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Hier kunt u terecht voor ondernemersadvies, financiering en subsidie-regelingen.