15 april World Circular Economy Forum 2024

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Brussel en online

WCEF2024 biedt een boeiend programma met als doel de transitie naar een circulaire samenleving te versnellen, wereldwijde veranderingsmakers onder de aandacht te brengen en de capaciteit om samen te werken op te bouwen. Dit jaar vindt de 8e editie van het World Circular Economy Forum (WCEF) plaats in Brussel.

WCEF2024 heeft de krachten gebundeld met de European Circular Economy Stakeholder Conference 2024 (ECESC) om op het forum het traject van de Europese vooruitgang op het gebied van circulaire economie te presenteren. Ook is er tijdens het forum op 17 april een dagvullend programma, samengesteld door het team van het Belgische EU-voorzitterschap, met onder meer bezoeken aan bedrijven in de circulaire economie in België.

Van 15 tot 16 april vindt WCEF2024 plaats in het congrescentrum SQUARE in Brussel. Daarnaast zullen op 17 en 18 april acceleratorsessies worden gehouden door WCEF-medewerkers in Brussel, online en over de hele wereld.

Kijk voor meer informatie over dit event op de website van WCEF2024