30 mei World Circular Economy Forum 2023

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Helsinki, Finland

Dit jaar vindt de 7e editie van het World Circular Economy Forum (WCEF) plaats in Finland. WCEF 2023 biedt een boeiend programma met als doel de transitie naar een circulaire samenleving te versnellen, wereldwijde veranderingsmakers onder de aandacht te brengen en de capaciteit om samen te werken op te bouwen.

Bij veel mensen en bedrijven is het doorgedrongen dat de circulaire economie een absolute noodzaak is, maar de wereld heeft voorbeelden nodig. WCEF 2023 richt zich daarom op het geven van concrete handvaten hiervoor en nodigt bedrijven, financiers en jongeren vooral uit om hun ideeën voor nieuwe circulaire oplossingen en knelpunten waar zij tegenaan lopen in te brengen. Ook opent het Forum het gesprek om complexe hoofdoorzaken van overconsumptie van hulpbronnen, vervuiling, klimaatverandering en verlies aan biodiversiteit in een keer aan te pakken.

WCEF 2023 wordt online live gestreamd en is voor iedereen gratis toegankelijk.
Persoonlijk bijwonen is alleen mogelijk op uitnodiging. 

Kijk voor meer informatie over het programma, het live streamen en aanmelden op de website van WCEF 2023.